Laadukkaat raudoitustyöt Imatralla ja Etelä-Karjalassa sekä muualla Suomessa 

Imatran Betoniteräs Oy tekee laadukkaat raudoitustyöt ja -asennukset pitkää työkokemusta ja rautaista ammattitaitoa käyttäen Etelä-Karjalan, Pohjois-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-savon alueilla. Referensseistä näet merkittävimpiä työkohteitamme. Meiltä saat myös laudoitus- ja betonityöt. 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Raudoitteiden asennus kokemuksella

Pyydä meidät avuksesi raudoitteiden asennustöissä, niin säästät paljon aikaa ja vaivaa. Meillä on laaja kokemus hyvinkin erilaisista raudoitustöistä, joten pystymme työskentelemään sekä nopeasti että huolellisesti. Kaikki asennustyöt toteutamme tarkoin tehtyjen suunnitelmien pohjalta. Selvitämme ensin, mitkä raudoitteet ovat projektisi tarkoitukseen parhaiten soveltuvia. Tämän jälkeen teemme asennussuunnitelman. Suunnitelmallinen työskentelymme takaa onnistuneen lopputuloksen. 

Harjateräksen katkaisu ja taivutus mittatarkasti

Harjateräksen katkaisu- ja taivutuspalvelumme tuottaa mittatarkat raudoitustuotteet, jotka ovat tasalaatuisia ja joissa on haluamasi taivutusaste. Asiantunteva sekä nopea palvelumme pystyy vastaamaan tiukkoihinkin aikataulu- ja laatuvaatimuksiin. Suunnitelmiesi mukaan leikatut ja taivutetut raudoitteet nopeuttavat sekä helpottavat huomattavasti työmaallasi tapahtuvaa raudoitustyötä. Meillä on jo neljän vuosikymmenen kokemus rakennusliikkeiden palvelemisesta, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. 

Korkealaatuiset tuotteet

Meiltä saat seuraavat korkealaatuiset ja kestävät tuotteet:

  • harjateräs B 500B, 8–32 mm

  • raudoituskorokkeet ja muut tarvikkeet

  • raudoitusverkot B 500K

  • sidontalangat.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja tuotteiden ominaispiirteistä. Autamme sinua mielellämme asiantuntemustamme ja raudoitusalan pitkää kokemustamme käyttäen. Palvelualueeseemme kuuluu koko Etelä-Karjalan alue sekä palvelemme myös muualla Suomessa.